Ode

WPP symposium: Wat kan de warmtepomp niet?

WPP symposium: Wat kan de warmtepomp niet?

De warmtepomp is een slim en stuurbaar toestel. Deze boodschap willen we op 20 oktober tijdens het 14e Warmtepompsymposium extra in de verf zetten. Na een vorige digitale editie, ontvangen we u dit jaar graag opnieuw fysiek, ditmaal op de site van Van Marcke te Kortrijk.

De warmtepomp kan interageren met andere toestellen in de woning, kan inspelen op dynamische prijzen en kan voorgeprogrammeerd worden om enkel op het gewenste moment warmte of sanitair warm water te produceren. Naast verwarmen kan de warmtepomp ook koelen en zorgt zo voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Daarom onze titel voor dit jaar: “Wat kan de warmtepomp niet?

Hier kan je het programma van het WPP symposium inkijken.

LOCATIE:

Dit event zal doorgaan op de site van Van Marcke LAR BlokZ 5 8511 in Kortrijk.  Tijdens het event kan u ook de warmtepompinstallatie ter plaatse bezoeken tijdens een interessante rondleiding. 

Bereikbaarheid

DEELNAMEPRIJS:

  • Leden Warmtepomp Platform: 125 euro (excl. BTW)
  • Techlink installateurs en RESCert gecertificeerde installateurs: 125 euro (excl. BTW)
  • ODE-leden: 140 euro (excl. BTW)
  • Architecten: 140 euro (excl. BTW)
  • Niet-leden: 165 euro (excl. BTW)
  • Studenten: 45 euro

Dit event maakt gebruik van het Covid Save Ticket. Gelieve een geldige QR te kunnen presenteren aan de ingang (op basis van vaccinatiecertificaat, testcertificaat of herstelcertificaat). Deze zal worden gescand door de organisatie.

SPONSORFORMULES:

Ook dit jaar geven wij aan bedrijven en organisaties de kans om aanwezig te zijn als partner van het symposium. In dit document krijgt u een overzicht van de beschikbare sponsorformules.

MEEST INNOVATIEVE WARMTEPOMPPROJECTEN EN PITCH

Ook dit jaar willen we het podium geven aan de meest innovatieve warmtepompprojecten.
Dit kunnen zowel warmtepompprojecten uit academische als commerciële hoek zijn, maar moeten innovatie centraal plaatsen (geen puur commerciële pitch).

Stel jouw innovatie voor via een presentatie (maximum 3 slides, geen slides met bedrijfsvoorstelling) of video (maximum 5 minuten) en stuur dit via mail naar ellen.vanmello@ode.be voor 8 oktober.

Lees de criteria hier na

 Schrijf u hieronder nu al in!

20
oktober 2021
20/10/2021 00:00:00
Van Marcke, LAR BlokZ 5, 8511 Kortrijk (Aalbeke)
ODE

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze activiteit.