Ode

Studiedag warmtenetten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Studiedag warmtenetten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Het Brussels Gewest heeft in mei 2021 een ordonnantie goedgekeurd over de rol van warmtenetten in de transitie naar CO2-neutrale oplossingen voor verwarming en sanitair warm water. De uitrol van warmtenetten in Brussel is een hele uitdaging, voor concrete antwoorden daarop organiseren EDORA, de federatie voor hernieuwbare energie, Cluster TWEED en Warmtenetwerk Vlaanderen op 21 maart een studiedag.

De studiedag richt de blik op het potentieel, het regelgevend kader en diverse voorbeelden van stedelijke warmtenetten in België, met ook aandacht voor duurzame warmtebronnen, hernieuwbare energiegemeenschappen en micro-warmtenetten. Wij verwachten deelnemers uit diverse doelgroepen: beleidsmakers, professionelen, studiebureaus, projectontwikkelaars, lokale overheden en kenniscentra.

Bekijk het programma van de studiedag.

Praktische info:

Plaats :
Leefmilieu Brussel
Thurn & Taxis-site
Havenlaan 86C/3000,
1000 Brussel
 

Deelnameprijs:

  • Leden Cluster Tweed, EDORA, Warmtenetwerk Vlaanderen, lokale en gewestelijke overheden: 60 euro (incl. BTW) met een maximum van twee inschrijvingen per lid.
  • Niet leden: 130 euro (incl. BTW)

 

Interesse in sponsoring? Hier vindt u de sponsoringsvoorwaarden. Opgepast! De standen worden toegekend in oplopende volgorde in functie van het tijdstip van verzending via e-mail. Er wordt voorrang gegeven aan leden van Cluster Tweed – EDORA – Warmtenetwerk Vlaanderen.

Schrijf je hier in!

21
maart 2022
21/03/2022 0:00:00
Leefmilieu Brussel / Site Thurn & Taxis / Havenlaan 86C / 1000 Brussel
ODE