Ode
Training for Quality Managers

Training for Quality Managers

28 maart 2019

ENplus® en haar partner FEBHEL, de Belgische interprofessionele federatie van hout energie, hebben het genoegen u uit te nodigen voor een ééndaagse opleiding over kwaliteitsmanagement van houtpellets.

De cursus wordt in het Nederlands gegeven en vindt plaats op donderdag 16 mei in Gent. Inspectorate Gent - Bureau Veritas is zo vriendelijk ons die dag in hun kantoren te verwelkomen.

Kwaliteitsmanagers van ENplus® gecertificeerde bedrijven worden verwacht om deze training te volgen tenzij ze reeds een gelijkaardige opleiding gevolgd hebben.

Deze cursus is voor iedereen opengesteld, ook voor bedrijven die geen ENplus®certificatie hebben.

Het voorgestelde programma is zeer uitgebreid. Er komen meerdere thema’s aan bod, gaande van de basis analyse en zelf-monitoring tot de optimalisatie van productieprocessen. ENplus® streeft er namelijk continu naar om enkel hoge kwaliteitspellets te certificeren. De deelnemers zullen niet enkel de theorie leren, maar krijgen ook de kans om alles eigenhandig te ontdekken in het laboratorium van Bureau Veritas.

Uw deelname aan deze opleiding kost 200 €. Indien er binnen éénzelfde bedrijf meerdere deelnemers zijn, dan geniet U vanaf de tweede deelnemer een voordeeltarief van 150 €.

Hoe registreren?

Het gedetailleerde programma kunt u hier terugvinden. Om uw deelname voor deze ENplus® Quality Manager opleiding te bevestigen gelieve hier te registeren.