Ode

"Flexibel energiegebruik door middel van energieopslag in batterijen en warmtebuffers in je bedrijf"

30 september 2019

Lig je niet wakker van energie in je bedrijf? Onterecht!

Energieopslag in batterijen en warmtebuffers, ook in bedrijven, worden DE uitdaging als de aan gang zijnde energietransitie wil slagen. Met steeds meer wind en zon in de energievoorziening wordt een aanpassing van het hele systeem, zowel technisch als financieel noodzakelijk, wat zich onder andere zal vertalen in een dynamische prijszetting van energie. Dat wil zeggen: de prijs van energie zal afhangen van het moment van gebruik.

Deze globale systeemverandering noopt tot een technische en organisatorische systeemverandering in je eigen bedrijf. Wat je kan doen, of moet vermijden, verneemt u tijdens een aangename lunch met causerie.

Met deze causerie richt Energik zich voornamelijk tot bedrijfsleiders die zich willen informeren over de hedendaagse evoluties in de energiemarkt en de mogelijkheden voor hun bedrijf om daarop in te spelen.

De activiteit gaat door op 16 oktober 2019 in het bekende restaurant Hof ter Imde in Wolvertem-Meise (nabij de A12). We verwachten je stipt om 12.00 uur voor het aperitief. Daarna volgt een driegangenmenu met aansluitend koffie en een versnapering. Tussendoor worden twee voordrachten gegeven over dit actuele thema.

Opgelet: het aantal plaatsen in het restaurant is beperkt. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.

Meer info en inschrijven