• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

   

   

  WNVL logo VL 143x80 dpi zondertekst

  ODE header nieuw

  Congres warmtenetten in Eeklo op 24/04

  Voor de transitie naar duurzame warmte in Vlaanderen, richting 2050, zijn warmtenetten onmisbare bouwstenen. Ze bieden een collectieve en duurzame oplossing voor bestaande en nieuwe collectieve woonprojecten, en voor dicht bebouwde kernen met hoge warmtevraag in steden en gemeenten.

  Voor een ruime kijk op warmtenetten nodigen we u daarom graag uit op het vierde Vlaamse congres over warmtenetten, op dinsdag 24 april in Eeklo. Niet toevallig, want de Stad Eeklo heeft vergevorderde plannen voor een groot warmtenet met coöperatieve inbreng.

  Workshops

  In de namiddag kan u kiezen tussen diverse workshops: onder andere over de hervorming van de steun (door VEA), over burgerparticipatie in warmtenetten, een ruimere workshop over warmteplanning en een opleiding over EPB en warmtenetten. Alle workshops vindt u terug in het programma op de website.

  Primeurs

  Op het congres presenteren we u ook enkele primeurs: innovatieve projecten met zonnespiegels, de recent goedgekeurde beleidslijn warmte van de Provincie Oost-Vlaanderen en de nieuwe brochure “Leidraad warmtenetten” voor gemeenten. Meer daarover in de bijlage.

  Programma en inschrijvingen

  U vindt het volledige programma in deze folder (link naar PDF).

  Inschrijven kan via de website www.warmtenetcongres.be, waar u ook uw  persoonlijk menu van workshops kan kiezen, na invullen van uw gegevens.

 • Latest 100