• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

   

   

  WNVL logo VL 143x80 dpi zondertekst

  ODE header nieuw

  Markt voor energieopslag zal verdubbelen met dalende prijzen en gunstig beleid

  energieopslag

  ODE werkt sinds oktober 2014 met verschillende partners samen aan het project SAVE. SAVE staat voor Slim Aansturen van Elektriciteit. Dat er een mooie toekomst is weggelegd voor energieopslag wordt duidelijk in het overzicht dat GTM Research en de Energy Storage Association hebben uitgebracht.

  Energieopslag is een moeilijk te vatten concept. En tot nu toe was het nog een moeilijkere technologie om te implementeren. Maar de markt voor een dergelijke technologie zal naar verwachting dit jaar alleen al de vorige vier jaar overtreffen als gevolg van dalende prijzen en een gunstig beleid.

  Wat is het bewijs dat de markt voor energieopslag uit haar kinderschoenen is gegroeid? GTM Research en de Energy Storage Association hebben onlangs de US Energy Storage Monitor 2017 Year-in-Review uitgebracht, waarin staat dat er reeds 1.000 MWh is geïnstalleerd tussen 2013 en 2017 en voorspelt dat er alleen al in 2018 meer dan 1.200 MWh aan energieopslag zal worden geïnstalleerd; vorig jaar ging het om 431 MWh. In totaal schat GTM dat de jaarlijkse waarde van de Amerikaanse markt voor energieopslag in 2019 meer dan 1,2 miljard dollar zal bedragen.

  Lees meer

  Bron: www.forbes.com

 • Latest 100