• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

   

   

  WNVL logo VL 143x80 dpi zondertekst

  ODE header nieuw

  Brussel viert 10 miljoen warmtepompen

  De belangrijke stakeholders van de energie-, verwarmings-, koelings- en andere sectoren, evenals beleidsmakers, werden door de European Heat Pump Association uitgenodigd om samen te vieren.

  De reden voor dit evenement was opmerkelijk, namelijk meer groene energie, nuluitstoot en schone lucht en dat allemaal dankzij 10 miljoen warmtepompen die in Europa zijn geïnstalleerd.

  Tijdens het feest waren er veel attracties voorzien voor de deelnemers. De aandacht ging echter vooral naar een geanimeerde video die de marktontwikkeling en mijlpalen van warmtepompen presenteerde in de loop van de afgelopen 20 jaar. Bekijk hier de video

  "Om te komen waar we nu staan, zou niet mogelijk zijn geweest zonder de pioniers van de industrie", aldus Thomas Nowak, secretaris-generaal van EHPA. Daarom organiseerde EHPA een fotowedstrijd om foto's van de oudste warmtepompen te verzamelen. De grote finale van de wedstrijd vond plaats tijdens die avond. 12 bedrijven stuurden hun gegevens en beschrijvingen op van warmtepompen van 1948 tot 2000. De winnende foto van de oudste warmtepomp was van Star Refrigeration en dateerde uit 1948. De tweede plaats werd ingenomen door Daikin (1958) en de derde door Glex Dimplex (1976).

   "We willen jullie allemaal bedanken voor het enthousiasme!", zei Mr. Nowak "Mijn doel is om tegen 2030 30 miljoen warmtepompen te bereiken. Laten we dit voor mekaar krijgen!".

  Bekijk de fotogalerij van de 10 Million Heat Pumps Party

  Bron: EHPA.org

 • Latest 100