• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

   

   

  WNVL logo VL 143x80 dpi zondertekst

  ODE header nieuw

  Techniekdag warmtenetten in Oostende

  WNVL techniekdag logo

  Op 11 december organiseert Warmtenetwerk Vlaanderen de eerste “Techniekdag warmtenetten” in Oostende, met werfbezoeken en diverse presentaties over de “state of the art” van de technologie voor warmtenetten.

  Warmtenetten zijn sinds enkele jaren aan een opmars bezig in Vlaanderen, zoals in Oostende, waar coöperatieve Beauvent onlangs startte met de uitrol van een groot warmtenet. Hoog tijd voor een technische infodag.

  In de voormiddag kan u de werf van de transportleiding van het warmtenet bezoeken. Aansluitend volgt een rondleiding in de verbrandingsinstallatie van IVOO, de toekomstige warmtebron. In de namiddag presenteren we u de “state of the art” van technieken en innovaties in warmtenetten. We bieden daarvoor een forum aan diverse leveranciers van componenten: leidingen, meters, aftakstations…

  Deze Techniekdag geeft u een heel concreet overzicht van de aanleg van een warmtenet en de innovatieve evoluties in de technologie voor warmtenetten. De studiedag is bedoeld voor wie hiervoor professioneel interesse heeft: studiebureaus, projectontwikkelaars, architecten, lokale overheden, netbeheerders, kenniscentra,...

  Meer informatie

  De Techniekdag warmtenetten vindt plaats op maandag 11 december 2017 van 10u tot 18u, in het incubatie- en innovatiecentrum GreenBridge in Oostende.

  Het programma en het inschrijvingsformulier staan op de website van Warmtenetwerk Vlaanderen:

  https://www.ode.be/warmtenetten/agenda-warmtenetwerk

  Voor meer info over het warmtenet van Oostende: zie https://www.warmtenetoostende.be/

 • Latest 100