• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

  PV-Vlaanderen, sectorfederatie voor fotovoltaïsche zonne-energie

  De sectorvereniging PV-Vlaanderen voor fotovoltaische zonne-energie is opgericht in 2008 onder de vorige naam BelPV. Op dit moment vertegenwoordigt de federatie alle grote leveranciers, installateurs en gespecialiseerde producenten van PV-systemen en componenten.

  PV-Vlaanderen heeft als doel via haar leden zoveel mogelijk mensen, instellingen en ondernemingen te stimuleren om hun CO2-voetafdruk tot nul te herleiden door hun energiebehoefte in te vullen met zelf geproduceerde en groene zonne-energie en zo een relevante bijdrage te leveren aan de groenestroomdoelstellingen in België.

  Wat doet PV-Vlaanderen?

  PV-Vlaanderen organiseert actief het overleg met de overheid, de VREG , de netbeheerders,... kortom alle relevante partners die betrokken zijn bij fotovoltaïsche zonne-energie in Vlaanderen.

  We bieden onze leden actuele informatie over de regelgeving, de marktontwikkelingen en de steunmaatregelen. Via onze Waalse zusterorganisaties EDORA en APERe beschikken we ook over informatie over de Waalse en Brusselse PV-markt.

  Onze informatie wordt exclusief naar de leden verstuurd via nieuwsflitsen.


  De ledenpagina's op onze website bieden informatie voor leden aan over aansluitvoorwaarden, steunmaatregelen enz.

  Regelmatig organiseren we algemene vergaderingen en studiedagen, exclusief voor de leden.

  Alle leden kunnen ook deelnemen aan de thematische werkgroepen van PV-Vlaanderen, over beleid en financiering, kwaliteit, communicatie, veiligheid en technologie.

  Dankzij de samenwerking met ODE ontvangt u ook de nieuwsberichten en standpunten van ODE over duurzame energie in het algemeen.

   

 • Latest 100