• Limetorrents
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

  Warmtenetwerk Vlaanderen

  hoofding incl logos

  Meer info: zie agenda.

  Wat is Warmtenetwerk Vlaanderen?

  Warmtenetwerk Vlaanderen is het technologieplatform voor warmtenetten van ODE-Vlaanderen. Opgericht in 2012 als Vlaamse afdeling van de Nederlandse Stichting Warmtenetwerk, is Warmtenetwerk Vlaanderen in 2016 op eigen benen gaan staan, in goede verstandhouding met de Nederlandse Stichting.

  Warmtenetwerk Vlaanderen wil de relevante sectorvereniging voor de uitbouw van warmtenetten in Vlaanderen zijn en heeft momenteel 50 leden. We organiseren actief het overleg met alle partners die betrokken zijn bij warmtenetten in Vlaanderen. U vindt meer informatie over onze doelstellingen in onze opdrachtverklaring.

  We bieden onze leden actuele informatie over de regelgeving, de marktontwikkelingen en de steunmaatregelen, via nieuwsflitsen exclusief voor leden. Regelmatig organiseren we ook studiedagen en elk jaar een congres. 

   

  Wat zijn warmtenetten?

  Een eerste kennismaking vindt u in onze informatiefolder (PDF, 8 pagina's). 

  Lid worden van Warmtenetwerk Vlaanderen?

  Sinds begin 2016 is het lidmaatschap van Warmtenetwerk Vlaanderen losgekoppeld van de Nederlandse Stichting Warmtenetwerk. Warmtenetwerk Vlaanderen werkt nu als nieuw technologieplatform van ODE-Vlaanderen vzw.

  U vindt meer informatie over het lidmaatschap in het menu links.

  Warmtenetwerk Magazine en agenda

  We werken nog wel samen met de Stichting Warmtenetwerk voor de agenda en het gedrukte magazine, dat vier keer per jaar verschijnt.
  Meer info op de Nederlandse website www.warmtenetwerk.nl.

  Warmtenetwerk Vlaanderen is het technologieplatform voor warmtenetten van ODE-Vlaanderen. Opgericht in 2012 als Vlaamse afdeling van de Nederlandse Stichting Warmtenetwerk, is Warmtenetwerk Vlaanderen in 2016 op eigen benen gaan staan, in goede verstandhouding met de Nederlandse Stichting

 • angeltorrents.com