• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

  Warmtenetwerk Vlaanderen

  WNVL leidraad gemeenten kaftLeidraad warmtenetten voor lokale besturen

  Warmtenetwerk Vlaanderen heeft een nieuwe handleiding geschreven voor gemeenten, in samenwerking met de Provincie Oost-Vlaanderen (Strategisch project Energielandschap 2.0) en het Interreg-project COBEN (met de provincie als partner).

  Lokale besturen hebben immers een belangrijke regierol te spelen bij het uitrollen van warmtenetten. Deze brochure wil hen daarbij op weg helpen met een stappenplan en de link met ruimtelijke planning.

  Meer info: brochure in PDF-formaat

  Op de nieuwe website van ODE komt vanaf september een online module met achtergrondinformatie bij de brochure.

   

  Wat is Warmtenetwerk Vlaanderen?

  Warmtenetwerk Vlaanderen is het technologieplatform voor warmtenetten van ODE-Vlaanderen. Opgericht in 2012 als Vlaamse afdeling van de Nederlandse Stichting Warmtenetwerk, is Warmtenetwerk Vlaanderen in 2016 op eigen benen gaan staan, in goede verstandhouding met de Nederlandse Stichting.

  Warmtenetwerk Vlaanderen wil de relevante sectorvereniging voor de uitbouw van warmtenetten in Vlaanderen zijn en heeft momenteel 50 leden. We organiseren actief het overleg met alle partners die betrokken zijn bij warmtenetten in Vlaanderen. U vindt meer informatie over onze doelstellingen in onze opdrachtverklaring.

  We bieden onze leden actuele informatie over de regelgeving, de marktontwikkelingen en de steunmaatregelen, via nieuwsflitsen exclusief voor leden. Regelmatig organiseren we ook studiedagen en elk jaar een congres. 

   

  Wat zijn warmtenetten?

  Een eerste kennismaking vindt u in onze informatiefolder (PDF, 8 pagina's). 

  Lid worden van Warmtenetwerk Vlaanderen?

  Sinds begin 2016 is het lidmaatschap van Warmtenetwerk Vlaanderen losgekoppeld van de Nederlandse Stichting Warmtenetwerk. Warmtenetwerk Vlaanderen werkt nu als nieuw technologieplatform van ODE-Vlaanderen vzw.

  U vindt meer informatie over het lidmaatschap in het menu links.

  Warmtenetwerk Magazine en agenda

  We werken nog wel samen met de Stichting Warmtenetwerk voor de agenda en het gedrukte magazine, dat vier keer per jaar verschijnt.
  Meer info op de Nederlandse website www.warmtenetwerk.nl.

  Warmtenetwerk Vlaanderen is het technologieplatform voor warmtenetten van ODE-Vlaanderen. Opgericht in 2012 als Vlaamse afdeling van de Nederlandse Stichting Warmtenetwerk, is Warmtenetwerk Vlaanderen in 2016 op eigen benen gaan staan, in goede verstandhouding met de Nederlandse Stichting

 • Latest 100