• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

  Waarom lid worden van PV-Vlaanderen?

  Leden van PV-Vlaanderen krijgen diverse voordelen: gespecialiseerde informatie exclusief voor leden, een stem in het overleg met andere partners en met de overheid, gratis toegang tot algemene vergaderingen en studiedagen.

  Nieuwsflitsen

  PV-Vlaanderen verstuurt regelmatig nieuwsflitsen over de actualiteit van de regelgeving, lobbywerk, nieuwe initiatieven enz.
  Deze nieuwsflitsen zijn exclusief voor leden. In 2011 heeft PV-Vlaanderen ongeveer 30 nieuwsflitsen verstuurd.

  Ledenlijst en ledenpagina’s op de website

  Alle leden worden opgenomen in de ledenlijsten op de website, met doorklik naar de eigen website.
  Een deel van de webpagina’s van PV-Vlaanderen is alleen toegankelijk voor leden die daarvoor een toegangscode krijgen. Deze ledenpagina’s bevatten technische documenten, presentaties van studiedagen en algemene vergaderingen en het archief van alle nieuwsflitsen.

  Algemene vergaderingen en studiedagen

  Minstens drie keer per jaar organiseert PV-Vlaanderen een algemene vergadering of studiedag. Leden krijgen korting op studiedagen die PV-Vlaanderen mee organiseert (zoals over brandveiligheid in 2009).
  Algemene vergaderingen zijn exclusief en gratis toegankelijk voor leden. We presenteren er de actualiteit van de regelgeving, de recentste marktcijfers en nodigen ook externe sprekers uit (bvb. van de VREG, de netbeheerders, het kwaliteitscentrum QUEST).

  Werkgroepen en overlegvergaderingen

  Leden kunnen ook deelnemen aan werkgroepen en overleg-vergaderingen over specifieke thema’s zoals brandveiligheid, netkoppeling, overleg met de VREG enz.

 • Latest 100