• Limetorrents
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer
   

  Visietekst ODE

  dinsdag, 07 januari 2014 11:51

  In het kader van een strategische denkoefening in november 2012 besloten leden van de Raad van Bestuur en het ODE team, aangevuld met een aantal externe experten, om onder meer een visietekst voor de organisatie uit te werken. Een dergelijke visietekst geeft immers een kader dat de dagdagelijkse acties, maar ook de diverse activiteiten overstijgt en terzelfdertijd de lange termijn kijk van de organisatie weergeeft.

  Beleidskeuzes worden elke dag gemaakt, maar de ene keuze heeft een grotere impact op lange termijn dan de ander. In het kader van de verdere ontwikkeling van hernieuwbare energie en de energietransitie in zijn geheel wil deze visietekst perspectieven aanreiken voor de keuzes die in de komende decennia moeten gemaakt worden. De elementen uit deze visietekst zullen dan ook voortdurend moeten worden aangevuld door voortschrijdend inzicht en op de juiste plaatsen en tijdstippen moeten vertaald worden in concrete beleidsvoorstellen en acties.

  Wij hopen dat heel wat, zo niet alle elementen van deze visie bijdragen tot meer inzicht en u deze visie waar mogelijk mee uitdraagt in uw werkveld en leefomgeving.

  Ondertussen zijn suggesties, bedenkingen en commentaren steeds welkom op het ODE adres.

 • angeltorrents.com