• Limetorrents TV Shows
 • Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief
  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Beveiligingscode Ongeldige invoer

   

   

  WNVL logo VL 143x80 dpi zondertekst

  ODE header nieuw

  Vacature Beleidsmedewerker Windenergie

  De Vlaamse Wind Energie Associatie is de sectororganisatie voor bedrijven actief in de ontwikkeling van windenergie in Vlaanderen. VWEA behartigt de belangen van deze windenergiebedrijven vooral op Vlaams, maar ook Belgisch en Europees niveau.

  VWEA is een onderdeel van de Organisatie Duurzame Energie. ODE verenigt alle hernieuwbare energiesectoren en heeft als doelstelling de omslag naar een volledig hernieuwbaar energiesysteem te versnellen.

  Jij wil meewerken als

  BELEIDSMEDEWERKER WIND

  Als Beleidsmedewerker Wind werk je mee aan de vormgeving van het beleid rond windenergie in Vlaanderen en communiceer je de dossiers en standpunten voor kleinere en grote groepen, voor deskundigen en beleidsmakers.

  Wat behoort tot jouw takkenpakket

  • je verzamelt en verwerkt informatie waarbij je zelf inhoudelijke en technische inzichten en dossierkennis opbouwt, maar ook de knowhow van de leden valoriseert,
  • je bouwt een netwerk met de relevante beleidsinstanties en organiseert overleg met de leden van de sector om standpunten te vormen en op elkaar af te stemmen,
  • je kaart standpunten aan bij diverse beleidsinstanties om de belangen van de windenergiebedrijven te behartigen,
  • je koppelt de verworven informatie vlot terug naar de leden en verzekert de opvolging van de lopende dossiers,
  • je volgt proactief de actualiteit inzake energiebeleid en doet relevante suggesties om de doelstellingen van de organisatie mee te realiseren.

  Je werkt samen in een klein team van de andere ODE technologieplatformen, deskundigen bij de leden en gelijkaardige netwerken. De VWEA stuurgroep en de diverse werkgroepen zorgen mee voor de omkadering van jouw werk. Daarbij kan je ook zelfstandig de nodige informatie opbouwen, verwerken en communiceren.

  De vaste werkplaats is Brussel, met regelmatig verplaatsingen binnen België en occasioneel in Europa.

  Wat verwachten wij van jou

  • je volgde een Master opleiding (of gelijkwaardig door ervaring), bij voorkeur in een economische of technisch-wetenschappelijke richting,
  • jouw moedertaal is Nederlands, maar je bent ook vlot in het Frans en Engels (spreken en schrijven),
  • je hebt minimum 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in beleidsgerichte activiteiten, bij voorkeur gerelateerd aan energieproductie en de energiemarkt,
  • je communiceert vlot schriftelijk en mondeling, je bent creatief, assertief en een teamspeler, je denkt oplossingsgericht en planmatig, en je bent stressbestendig.

  Wij bieden jou

  • een voltijds contract met een competitief loon en extralegale voordelen,
  • een dynamische en aantrekkelijke werkomgeving hartje Brussel waar we kantoorruimte delen met diverse andere bevriende energiefederaties,
  • de nodige ondersteuning (opleidingen e.d.) en uitdagingen, afwisseling, verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief.

  Jij wil solliciteren

  Als je nog vragen hebt contacteer dan gerust Bram Claeys, Algemeen Directeur van ODE ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0474 594 670) of Bart Bode, Directeur VWEA ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0485 522 947)

  Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Als we jouw kandidatuur weerhouden, zullen we je uitnodigen voor een gesprek en praktische proef.

 • Latest 100