Ode

O(DE)ntmoeting maart 2022: De elektriciteitsmarkten in 2021: prijsvorming elektriciteit - 18 maart 15u30-16u30

O(DE)ntmoeting maart 2022: De elektriciteitsmarkten in 2021: prijsvorming elektriciteit - 18 maart 15u30-16u30

O(DE)ntmoeting: De elektriciteitsmarkten in 2021: prijsvorming elektriciteit

Door Nico Schoutteet – Expert technische directie CREG

Op 18 maart van 15u30-16u30 via Teams webinar 

In maart horen we op de O(DE)ntmoeting (via Teams webinar) over een bijzonder actueel thema: de prijsvorming van elektriciteit op de markt. Nico Schoutteet, die als adviseur verbonden is aan de technische directie van de CREG en instaat voor de analyses van de marktwerking, zal ons toelichten welke opmerkelijke trends opdoken op de elektriciteitsmarkt in 2021, maar zal ook ingaan op het mechanisme van prijsvorming en de besprekingen over het marginal pricing model (natuurlijk zonder positie hierover in te nemen).

Hier kunt u zich inschrijven. Deelname is gratis, inschrijven verplicht. De MS-teams webinar link wordt één dag voor het webinar doorgestuurd.

Waarom O(DE)ntmoetingen? Als kennisgedreven netwerkorganisatie willen we kansen blijven creëren om onze leden te informeren en ze te inspireren, ook in tijden van covid-19 en (semi-)lockdowns. Als bedrijvenfederatie zijn we heel de tijd bezig met verbinden: door meer interactie tussen onze technologieplatformen, door nieuwe thema’s aan te boren die vaak cross-platform belang hebben, door te interageren met andere organisaties in ons werkveld en door actief verbanden te smeden. 

Het doel van de O(DE)ntmoetingen is gesprekken op te zetten met experten die inhoudelijk invulling geven aan nieuwe en bekende thema’s die relevant zijn voor hernieuwbare energie. Elke maand zoeken we een interessante spreker die een relevant topic voor de hernieuwbare energiewereld kan toelichten. We laten die spreker aan het woord gedurende ongeveer een half uur en dan is er ruimte voor vragen en discussie. In één uur steek je zo heel wat op!

18
maart 2022
18/03/2022 00:00:00
Webinar
ODE