Ode
ODE blogt verder

ODE blogt verder

31 mei 2023

Meer dan een decennium lang vonden de lezers van DiODE hier maandelijks de column van Bart Bode, als “B(ODE) blogt”. Bart nam eind vorige maand afscheid van zijn functie bij ODE als directeur VWEA en daarmee loopt een heel tijdperk ten einde.

 Niemand is onvervangbaar, maar een auteur met eenzelfde unieke stijl hebben we niet kunnen vinden.

Maar een lege eerste pagina van de DiODE vanaf nu is natuurlijk ook geen zicht. Het ODE-team zal de komende maanden de handschoen opnemen en het openingsstuk van onze nieuwsbrief leveren. Dat zal allicht wat minder persoonlijk zijn dan Barts schrijfsels, maar we streven ernaar om onze lezers te informeren op een boeiende en soms – hopelijk – ook grappige manier, net zoals u dat de afgelopen jaren gewend bent geraakt.

Er valt immers heel wat te vertellen over onze sector, onze technologieën, het onderzoek en de proefprojecten, de regelgeving en de toekomstplannen rond hernieuwbare energie en de energietransitie.

We kunnen alleen maar onze missie verwezenlijken als we samenwerken, onze kennis met elkaar delen, elkaar inspireren met onze successen en – als het moet – leren uit elkaars minder geslaagde ervaringen. Dat gaan we met (Di)ODE blijven doen en we rekenen erop dat u ons daarin blijft volgen.

Tot volgende editie dus, voor de eerste echte ODE Blogt – ‘nieuwe stijl’.